Садовий відсторонив від роботи підлеглого, який попався на хабарі

Садовий відсторонив від роботи підлеглого, який попався на хабарі

Укрінформ
Начальника житлового управління Львівської міськради, якого вранці затримали при отриманні неправомірної вигоди слідчі СБУ та військової прокуратури, відсторонено від виконання посадових обов`язків.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«У зв’язку з проведенням слідчих дій Юрія Гольця відсторонено від виконання посадових обов’язків начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства так інфраструктури Львівської міської ради. Відповідне розпорядження за №927-К сьогодні, 17 листопада, підписав міський голова Львова Андрій Садовий», - зазначили у прес-службі.

Як повідомляв Укрінформ, співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарництві начальника житлового управління Львівської міської ради Юрія Гольця. Правоохоронці встановили, що чиновник регулярно отримував «відкат» від комерційної структури за сприяння в укладанні договорів на роботи з капітального ремонту будинків та благоустрою міста. Зараз він перебуває під вартою. Йому мають оголосити підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-