Мер Чорноморська ховається від журналістів - ЗМІ

Мер Чорноморська ховається від журналістів - ЗМІ

Е-декларації
Укрінформ
Міський голова Чорноморська Одеської області Валерій Хмельнюк з усіх сил уникає зустрічей з групою тележурналістів, що звернулися за коментарем з приводу його коштів і статків, зафіксованих в е-декларації.

Спершу Хмельнюк закрився в кабінеті, а через дві години "облоги" муніципальна охорона винесли його з міськради й посадила, прикриваючи тілами, в автомобіль, повідомляють ЗМІ.

"В Одесу прибули знімальні групи телеканалів «СТБ» і «ICTV» для зйомок передачі про діяльність мерів міст. Вони направляли листа з проханням про інтерв'ю у Хмельнюка, але він відмовився. Сьогодні о 7 ранку журналісти прибули під будівлю міськвиконкому, щоб взяти у нього інтерв'ю. Мер з'явився об 11 год. 45 хв., і вони пішли за ним. Хмельнюк почав від них тікати, сховався в кабінеті, викликав муніципальну охорону і зателефонував до поліції", - йдеться в одному з повідомлень.

Зазначається, що протягом двох годин журналісти намагалися до нього достукатися і задати кілька запитань. Врешті-решт, "Хмельнюка винесли 15 осіб - представників муніципальної охорони, прикриваючи його тілами", розповів представник ГО "Ми - чорноморці" Анатолій Скопник.

За його словами, мера Чорноморська посадили в автомобіль і вивезли. А знімальні групи телеканалів кинулись за автомобілем, щоб все-таки задати йому запитання щодо е-декларації, нібито у них є інформація про його нерухомість за кордоном.

Варто зазначити, що 16 листопада депутат місцевої міськради 6-скликання Сергій Шумський оприлюднив на своїй сторінці в Facebook деякі документи та фотознімки вілли родини Хмельнюків-Патуріду між Ніццою і Монако, на Лазурному узбережжі Франції з видом на Середземне море.

На першому фото й посиланні інформація про власників французької фірми "SCI ELINA" з французького ж реєстру. Фірма належить Олексію Почіковскому-Патуріду і його партнеру Ірині Хмельнюк, дочці Хмельнюка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-