Убивство у Кривому озері: четвертого підозрюваного посадили під домашній арешт

Убивство у Кривому озері: четвертого підозрюваного посадили під домашній арешт

Укрінформ
Четвертому підозрюваному у справі вбивства працівниками поліції 32-річного мешканця Кривого Озера на Миколаївщині під час його затримання, обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 25 грудня.

Про це повідомляє прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва.

«Центральний районний суд, вивчивши і розглянувши думки сторін, обрав підозрюваному Роману Богачу у справі про вбивство працівниками поліції 32-річного мешканця Кривого Озера, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 25.12.2016 року», - йдеться у повідомленні.

Досудовим слідством встановлено обставини, що вказують на можливу причетність вищезазначеного екс-поліцейського, який до останнього часу перебував у статусі свідка, до спричинення тілесних ушкоджень потерпілому. 15 листопада 2016 року йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.365 КК України.

Прокурор вимагав обрати запобіжний захід у вигляді перебування під вартою. На його думку, підозрюваний незаконно міг впливати на свідків, потерпілих, експертів, приховати докази, переховуватись від слідства та суду.

Сам підозрюваний зазначав, що він дійсно був учасником зазначених подій, проте тілесних ушкоджень потерпілому не завдавав.

Захисник просив відмовити у задоволенні клопотання, аргументуючи це тим, що слідчим не надано доказів в обгрунтування підозри та вказаних ризиків.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали справи, слідчий суддя ухвалив, що обвинуваченням не надано вагомих доказів на підтвердження того, що підозрюваний буде впливати на свідків та потерпілих.

Окрім цього, з урахуванням пояснень слідчого, про те що підозрюваний завжди з’являвся для проведення слідчих дій, в судове засідання для обрання запобіжного заходу також з’явився добровільно, ризик щодо переховування від органів слідства та суду є незначним, і запобігти йому можна шляхом застосування домашнього арешту.

Як повідомляв Укрінформ, величезного суспільного резонансу набрав інцидент, що стався 24 серпня цього року у смт Криве Озеро Миколаївської області. Під час затримання працівниками поліції загинув місцевий мешканець Олександр Цукерман.

За підозрою у скоєнні злочину по гарячих слідах було затримано трьох працівників поліції. Двох з них вже випустили під заставу, один досі у в'язниці. 15 листопада з'явився четвертий підозрюваний, який раніше проходив свідком - Роман Богач.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-