Високопоставленого львівського чиновника взяли на хабарі у 90 тисяч

Високопоставленого львівського чиновника взяли на хабарі у 90 тисяч

Укрінформ
Правоохоронці знову навідались до кабінетів високопоставлених чиновників Львівської міськради. Причина – отримання 90-тисячного хабара начальником управління житлового господарства міськради Юрієм Гольцем, якого вранці взяли на гарячому.

Це кореспонденту Укрінформу підтвердили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону.

«Сьогодні вранці працівники військової прокуратури затримали при отриманні неправомірної вигоди у сумі 90 тисяч гривень начальника управління житлового господарства Львівської міськради Юрія Гольця. Проводяться заходи щодо документування даних дій», - зазначила речниця військової прокуратури Юлія Галущак.

Більше інформації у прес-службі не озвучують, посилаючись на те, що триває розгляд справи стосовно причетності до вимагання хабара інших осіб.

Не відкривають також подробиць: хто, за що і де давав хабар посадовцю. Серед версій, які мусуються у ЗМІ, - переукладення договорів по вивезенню сміття.

Одночасно фотокореспонденти зафіксували співробітників СБУ і біля кабінету першого заступника міського голови – Віктора Пушкарьова. Правоохоронці не надають жодної інформації журналістам і нікого не впускають до кабінету, де знаходиться його нинішній господар.

У прес-службі міськради коментувати ці факти відмовились.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-