Водія, який на смерть збив чотирьох дорожників, залишили під вартою ще на місяць

Водія, який на смерть збив чотирьох дорожників, залишили під вартою ще на місяць

Укрінформ
Власник BMW, який збив на смерть чотирьох працівників дорожньої служби у Миколаєві, залишиться під вартою до 14 грудня. 

Про це повідомила прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва. 

«Центральний районний суд м. Миколаєва продовжив запобіжний захід у виді тримання під вартою до 14.12.2016 року, без права внесення застави, підозрюваному у вчиненні ДТП, внаслідок якого загинуло чотири людини», - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, з метою забезпечення цивільних позовів у вказаному кримінальному провадженні було накладено арешт на одну четверту частку трикімнатної квартири, що належить підозрюваному, та грошові кошти, вилучені у ході затримання в сумі 626 гривень та 220 доларів.

На продовженні терміну перебування під вартою наполягав слідчий. В обгрунтуванні свого клопотання він вказав, що необхідно отримати висновки генетичної та автотехнічної експертизи. Підозрюваний та його захисник заперечень проти зміни запобіжного заходу не висловили.

Як уже повідомляв Укрінформ, близько п’ятої години ранку 15 вересня цього року п’яний кермувальник  BMW, рухаючись зі швидкістю близько 100 км/год, на смерть збив чотирьох працівників комунального підприємства, які наносили розмітку на проспекті Центральному у Миколаєві. Після цього чоловік намагався залишит місце ДТП, але його затримали патрульні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-