На Львівщині за нерозчищені дороги звільнили двох чиновників

На Львівщині за нерозчищені дороги звільнили двох чиновників

Укрінформ
Двоє чиновників на Львівщині позбулися своїх посад через нерозпорядливість у розчищенні доріг від снігу під час стихії.

Про це журналістам заявила заступник голови облдержадміністрації Ірина Гримак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Звільнення чиновників за нерозчищені дороги уже відбулося. Вчора своєї посади позбувся керівник Городоцького районного управління дорожнього господарства. І сьогодні вже є вказівка про звільнення виконуючого обов'язки голови Бродівської районної адміністрації. Такі рішення прийняли через недостатню організацію роботи на дорогах та по забезпеченню перевезень громадським транспортом»,- зазначила Гримак.

За її словами, львівським дорожникам за їх роботу під час стихії можна виставити 7 балів із 10. Перша техніка для очищення доріг від снігу виїхала на траси ще 12 листопада о 18.00, коли розпочалася заметіль.

Як сказала Гримак, спочатку працювало 60 одиниць техніки, на ранок 13 листопада її кількість збільшили до 135, а упродовж всієї доби працювало більше 300 автомобілів. Обласне керівництво звернулося по допомогу до приватних компаній і вони не відмовили у ній.

Голова ЛОДА зобов`язав перевізників області випустити на маршрути усі справні транспортні засоби. А дорожників - розчистити під`їзні дороги до населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-