На трасі Київ-Ковель зіткнулися три авто, є загиблий

На трасі Київ-Ковель зіткнулися три авто, є загиблий

Укрінформ
Дорожньо-транспортна пригода трапилася напередодні на 131 км автодороги сполученням Київ - Ковель поблизу села Майданівка, що на Житомирщині. В результаті зіткнення трьох автомобілів одна людина загинула, двоє зі складними травмами доставлені в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області. 

"Наразі встановлено, що водій автомобіля Daewoo Lanos, 52-річний житель Овруцького району, рухаючись в напрямку міста Києва, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем Mercedes Vito під керуванням жителя Київщини. В результаті зіткнення автомобіль Mercedes Vito виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв лобове зіткнення з автомобілем Volkswagen Т4, під керуванням 46-річного жителя міста Коростеня. В результаті ДТП водій автомобіля Mercedes Vito від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, а два його пасажира з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до Коростенської лікарні", – йдеться у повідомленні.

Водієві автомобіля Volkswagen Т4, який також отримав тілесні ушкодження, було надано медичну допомогу без госпіталізації.

Наразі всі обставини ДТП з'ясовуються в рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-