Від завтра похолодає до -15 градусів

Від завтра похолодає до -15 градусів

Укрінформ
За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру 15-16 листопада на території України очікується значне зниження температури, у західних областях - до 15 градусів морозу.

Про це в понеділок на брифінгу щодо ліквідації наслідків негоди на території України заявив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"До кінця доби сьогодні циклон залишить Україну і на Україну надійде більш прохолодне повітря. Саме тому ми чекаємо протягом 15-16 листопада зниження нічної температури до 3-9 градусів морозу. У західних областях навіть до 10-15 градусів морозу і вдень буде 0-5 градусів морозу", - сказав Кульбіда.

Водночас він зазначив, що похолодання в Україні буде короткочасним. За словами директора Укргідрометцентру, з 17 листопада відбудеться потепління і вдень температура підвищиться до 3-8 градусів тепла. 

"Це похолодання буде дуже короткочасним, починаючи з 17 листопада і надалі відбудеться підвищення нічної температури до нуля і, можливо, дуже слабких від'ємних значень температури. І денна температура підвищиться до 3-8 градусів тепла. В цей період істотних опадів ми не очікуємо. Таким чином через дві доби з'явиться можливість поступового сніготанення", - наголосив Кульбіда.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-