На Рівненщині рятувальники дістали із снігу аварійну бригаду облгазу

На Рівненщині рятувальники дістали із снігу аварійну бригаду облгазу

Фото
Укрінформ
13 листопада протягом першої половини доби рятувальники 11 разів залучалися до надання допомоги водіям, які потрапили у снігові замети на автошляхах Рівненської області. Серед інших, витягали з заметів автомобіль аварійної бригади облгазу.

Про це повідомляє ДСНС України.

"У зв’язку з погіршенням погодних умов на території Рівненської області, станом на 12:00 13 листопада підрозділи Служби порятунку «101» 11 разів залучалися до надання допомоги водіям (здебільшого вантажних авто), які потрапили у снігові замети на автошляхах в Дубенському, Здолбунівському, Володимирецькому, Рокитнівському, Корецькому районах та обласному центрі. Разом з тим, в Демидівському районі працівники ДСНС дістали із заметів автомобіль аварійної бригади Рівнегазу", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, на цілодобовому чергуванні перебуває 191 чоловік особового складу та 52 одиниці пожежної та спеціальної техніки, а в резерві знаходиться ще 70 одиниць техніки високої прохідності.

"Будь-якої миті рятувальники готові розгорнути 5 мобільних пунктів обігріву населення, які укомплектовано електростанціями, обігрівачами та іншим необхідним майном і обладнанням", - зазначено в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-