Снігова стихія у Львові: дорожні служби працюють посилено

Снігова стихія у Львові: дорожні служби працюють посилено

Фото
Укрінформ
Львів заполонила снігова стихія. Сніг, який розпочав падати увечері, йшов цілу ніч та продовжує замітати усе довкола і в неділю.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«13 листопада на Львівщині випаде мокрий сніг, місцями дуже сильний. На дорогах ожеледиця та снігові замети. Пориви північного вітру 17 – 22 м/с, місцями 25 м/с та хуртовини», - попередили у регіональному центрі з гідрометеорології.

Дорожні служби Львівщини працюють у посиленому режимі: усього на автошляхах області задіяно 135 одиниць техніки, станом на 9.00 неділі використано 1608 тонн піскосуміші. Проїзд на усіх автошляхах регіону забезпечено.

До жителів звернулося Головне управління ДСНС в області: радять не ходити під розлогими деревами, триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, оскільки пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Водіям надзвичайники нагадують, що при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-