Карпати засипало метровим шаром снігу

Карпати засипало метровим шаром снігу

Укрінформ
У гірських районах Прикарпаття снігопад не припиняється звечора. Гори вкрило метровим шаром снігу.

Про це кореспондентові Укрінформу телефоном повідомили у Ворохтянській рятувальній службі управління ДСНС в Івано-Франківській області.

«Снігопад не припиняється звечора. У Ворохті насипало до півметра снігу, гори вкрило метровим шаром снігового покрову. Дорожньої техніки поки не видно», - повідомили у рятувальній службі.

За інформацією чергової зміни обласного управління ДСНС, Яблуницький перевал знаходиться у проїжджому стані. Заторів немає. Там, кажуть рятувальники, працює снігозбиральна техніка облавтодору. Ця ж служба просить водіїв зважити на погодні умови та, задля безпеки руху, подбати про власний транспорт, а саме: перевзути колеса авто у зимові шини та не забути про лопату, ланцюги проти ковзання і буксирувальний трос.

Яблуницький перевал  — перевал в Українських Карпатах. Розташований на межі Закарпатської (Рахівський район) та Івано-Франківської областей (Надвірнянський район), на південно-західній околиці села Яблуниці (присілок Довгий Грунь). Висота перевалу - 931 м над рівнем моря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-