Масштабна ДТП на трасі Київ-Чоп: п'ять авто зіткнулися з конем

Масштабна ДТП на трасі Київ-Чоп: п'ять авто зіткнулися з конем

Укрінформ
На автодорозі сполученням Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода. Спочатку водій автомобіля Toyota Сamry зіткнувся з конем, що раптово вибіг на дорогу, а потім ще 4 авто наїхали на тушу тварини. Водій та двоє пасажирів Toyota доставлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

"На місці події було встановлено, що 34-річний керманич Toyota Сamry, рухаючись у правій смузі в напрямку м. Новоград-Волинського, скоїв зіткнення з конем, а потім з’їхав у кювет. У результаті ДТП чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження та був доставлений до реанімаційного відділення Новоград-Волинської лікарні. Також травм зазнали пасажири авто, 65-річний чоловік та його 62-річна дружина, яких госпіталізували до травматологічного відділення", - йдеться у повідомленні.

Крім того, ще четверо автомобілів, серед яких два Mercedes Sprinter, карета швидкої допомоги та  Рeugeot 508, рухаючись у попутному напрямку, здійснили наїзд на тушу коня, зазнавши механічних пошкоджень.

Усі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, 2 травня 2016 року в Житомирській області через раптову появу лося на автодорозі сталася потрійна ДТП, внаслідок якої одна людина загинула, четверо осіб - серед них громадяни США та Білорусі - травмовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-