Зону відчуження тимчасово закриють

Зону відчуження тимчасово закриють

Укрінформ
У період з 12 по 29 листопада відвідування об'єктів ДСП «Чорнобильська АЕС» тимчасово призупинено у зв'язку з проведенням технологічних операцій на об'єкті «Укриття».

Про це інформує прес-служба Державного агентства України з управління зоною відчуження. 

«У зв'язку з проведенням технологічних операцій на об'єкті «Укриття», а також відповідно до наказу голови ДАЗВ Віталія Петрука від 7 листопада 2016 року № 129 «Про призупинення відвідування зони відчуження і зони безумовного (обов'язкового) відселення», в період з 12 по 29 листопада поточного року відвідування об'єктів ДСП «Чорнобильська АЕС» (в т. ч. оглядовий майданчик об'єкта «Укриття» та став-охолоджувач) тимчасово призупинено», - йдеться у повідомленні.

ДАЗВ просить брати до уваги зазначену інформацію при плануванні візитів до зони відчуження і зони безумовного (обов'язкового) відселення та поставитися до цього факту з розумінням.

Нагадаємо, у період з 13 по 29 листопада здійснюватиметься насування арки нового безпечного конфайменту на об'єкт «Укриття» (старий саркофаг, зведений над енергоблоком №4 АЕС).

29 листопада процес буде завершено, після цього у період до листопада 2017 року здійснюватимуться роботи з введення об'єкта в експлуатацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-