Побиття Зеленчука: поліція перекваліфікувала справу

Побиття Зеленчука: поліція перекваліфікувала справу

Укрінформ
Кримінальне провадження щодо побиття першого заступника голови Херсонської облради Василя Зеленчука перекваліфіковане з хуліганства в умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень. 

Поліцейські розглядають кілька версій події, в тому числі пов'язані з професійною діяльністю постраждалого.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України в Херсонській області.

«За уточненим діагнозом лікарів щодо отриманих тілесних ушкоджень кримінальне провадження перекваліфіковане за ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що за вказівкою керівника обласної поліції Артура Мєрікова в Херсонському відділі поліції створена окрема робоча група з числа найдосвідченіших працівників слідства та карного розшуку. На теперішній час правоохоронці розглядають декілька версій, у тому числі пов’язаних з професійною діяльністю. Поліцейські проводять всі необхідні заходи, направлені на встановлення та затримання зловмисників. Правоохоронці розшукують можливих свідків злочину, переглядають записи з камер відеоспостереження, проводять всі необхідні оперативно-розшукові та слідчі дії.

Хід розслідування злочину перебуває на контролі керівництва Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Як повідомлялося раніше, напередодні, у четвер, близько 18.00 на Зеленчука напали невідомі, коли він йшов від парковки додому. Його доправили до лікарні в непритомному стані. Керівництво Радикальної партії, до якої належить постраждалий, поінформувало, що через важку черепно-мозкову травму Зеленчук потребує негайної операції; нейрохірургів планують привезти з Києва вертольотом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-