У Львові п'яний підліток в'їхав у стіну будинку - загинула 17-річна дівчина

У Львові п'яний підліток в'їхав у стіну будинку - загинула 17-річна дівчина

Укрінформ
У Львові п'яний неповнолітній водій в’їхав у стіну будинку, внаслідок чого загинула 17-річна дівчина, ще один юнак був травмований. 

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області, аварія сталася у п'ятницю о 4.40 на перехресті вулиць Промислової та Волинської.

"17-річний львів’янин, керуючи автомобілем "Мерседес", не впоравшись з керуванням, в’їхав у стіну будинку. Внаслідок ДТП 17-річна пасажирка автомобіля загинула на місці події, ще один пасажир, 19-річний львів’янин, був госпіталізований", - зазначили у відомстві. 

Як встановили поліцейські, водій "Мерседеса" на момент скоєння дорожньо-транспорної пригоди перебував у стані алкогольного сп’яніння - прилад «Драгер» показав наявність у крові водія 0,5 проміле алкоголю.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил дорожнього руху) КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Правоохоронці з'ясовують обставини ДТП. Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-