Обстріл пункту пропуску «Станиця Луганська»: один боєць загинув і двоє поранені

Обстріл пункту пропуску «Станиця Луганська»: один боєць загинув і двоє поранені

Укрінформ
Сьогодні внаслідок обстрілу позицій ЗСУ на Луганщині загинув український боєць, двоє – отримали поранення. Протягом минулої доби та після півночі бойовики вісім разів порушували «режим тиші».

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Ворог розпочав прицільні обстріли осель мирних жителів у Попасній, а вчора фактично обстріляли людей у черзі на КПВВ «Станиця Луганська». Сьогодні внаслідок обстрілу загинув український боєць, двоє - отримали поранення. Проте, наші воїни не відкрили вогонь у відповідь - це наша демонстрація прагнення миру», - цитує прес-служба заяву голови обладміністрації Юрія Гарбуза.

Також зазначається, що, зокрема, по позиціях українських військовослужбовців поблизу міста Щастя та села Кримське Новоайдарського району російсько-терористичні війська тричі застосовували протитанкові гранатомети, снайперську та стрілецьку зброю. У той же час з 82-мм мінометів вівся обстріл у напрямку села Новозванівка Попаснянського району. А згодом, бойовики з підствольних гранатометів, стрілецької та снайперської зброї чотири рази відкривали вогонь у напрямку сил АТО поблизу смт Станиця Луганська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-