Смертельна ДТП на Миколаївщині: BMW налетів на

Смертельна ДТП на Миколаївщині: BMW налетів на "Таврію", троє жертв

Фото
Укрінформ
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" на Миколаївщині загинули двоє дорослих і дитина. Ще троє - жінка та двоє дітей - у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

"10 листопада о 08:30 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-14 "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" 110-115 км Миколаївського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Загинуло двоє дорослих і дитина. Ще троє - жінка та двоє дітей віком шести років – у лікарні", - йдеться у повідомленні.

На місце виїхав черговий караул 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Як з’ясувалося, внаслідок несприятливих погодних умов виникло зіткнення легкових автомобілів BMW 525 та "Таврії 874-10ЄК".

В результаті деформації автомобіля "Таврія" конструктивними елементами автомобіля заблоковано 6 осіб, з яких троє дітей.

За допомогою аварійно-рятувального обладнання деблоковано та передано бригаді швидкої медичної допомоги жінку і двох дітей віком шести років з машини вітчизняного виробництва та водія «BMW 525».

Водій, пасажир та дитина загинули на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-