Ватажок бойовиків застрелив двох своїх російських кураторів - розвідка

Ватажок бойовиків застрелив двох своїх російських кураторів - розвідка

Укрінформ
Командир одного із загонів бойовиків на передових позиціях застрелив двох російських «радників». Через цей випадок російське командування ввело постійні перевірки ворожих підрозділів.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Минулого місяця командир взводу у так званій «1-й бригаді» російсько-окупаційних військ застрелив двох російських «радників». Через цей та подібні випадки російське командування регулярно надсилає комісії до ворожих підрозділів та, за необхідності, міняє командирів. Основний конфлікт у лавах противника - між російськими офіцерами, що радниками засідають у штабах, та командирами загонів на передових позиціях", - сказав Лисенко. 

Речник також зазначив, що через проблеми з доукомплектуванням особового складу та через значні втрати у лавах окупантів, бойовики масово пишуть рапорти на звільнення.

"З огляду на значні втрати та некомплект особового складу, бойовики із так званих 1-ї та 3-ї бригад, 11-го полку російсько-окупаційних військ, масово пишуть рапорти на звільнення. Нагадуємо, що саме ці підрозділи противника протистоять нашим військам у головних гарячих точках на Донецькому та, частково, Маріупольському напрямках", - зазначив Лисенко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-