У полку

У полку "Азов" кажуть, що затримані на Луганщині хлопці не мають до них жодного відношення

Укрінформ
У полку "Азов" кажуть, що затримані на Луганщині хлопці ніяк не пов'язані з азовцями
Відповідна заява розміщена на сайті полку.
«Російськими ЗМІ була поширена інформація щодо затримання «міністерством держбезпеки" терористичної ЛНР двох представників фанатського руху ультрас «Зорі» на окупованих територіях української Луганщини. Щодо них порушено кримінальну справу за статтею 335 КК ЛНР (Державна зрада у формі шпигунства). У характеристиці затриманих бойовики приписують їм і перебування у складі полку "Азов" і членство у Цивільному корпусі "Азов". У зв'язку з розголосом, що набула ця інформація,  прес-служба "Азову" повідомляє: жоден із названих сепаратистами затриманих не був офіційно причетним ані до полку "Азов" ані до Цивільного корпусу "Азов"», -  йдеться в повідомленні. 
Прес-служба також наголошує, що для азовців було би честю іти із затриманими пліч-о-пліч, адже репресії ворога - найкраще визнання для патріота. 
«Тому ми вважаємо затриманих своїми побратимами, хоча вони нам невідомі. Зазначимо, що наступних двох полонених «днрівців» та «лнрівців» ми будемо обмінювати, в першу чергу, на цих хлопців», - підкреслюється в заяві. 
Як повідомляв Укрінформ, бойовики терористичної організації «ЛНР» узяли в заручники чотирьох фанатів футбольного клубу «Зоря», серед яких Владислав Овчаренко та Артем Ахмеров. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-