У Вінниці власники медцентру

У Вінниці власники медцентру "Медівін" ділили майно з биттям вікон

Укрінформ
У Вінниці колишній власник медцентру «Медівін» намагався повернути собі обладнання установи, влаштувавши «наліт» із биттям вікон.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«За фактом інциденту, який стався 7 листопада у приміщенні вінницького медичного центру «Медівін», слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 356 ККУ (самоправство). Попередньо встановлено, що конфлікт стався через непорозуміння між попереднім власником та власником вінницького медичного центру «Медівін», у результаті якого були пошкоджені вікна та майно медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

Поліція встановила та опитала усіх учасників подій. За даним фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 356 Кримінального кодексу України (самоправство). Санкція статті передбачає арешт на строк до трьох місяців.

Як повідомили Укрінформу очевидці, інцидент стався близько 16.00. Молоді хлопці увірвалися в приміщення медцентру і почали виносити обладнання, мотивуючи це тим, що воно належить попередньому власнику закладу. Вони застосували силу до місцевих охоронців і одному з них навіть довелось звернутися до лікарні.

Медичний центр новий власник викупив у банку як заставне майно за кредитом, який не зміг виплатити попередній.

Фото: medivin.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-