Аваков і Деканоідзе

Аваков і Деканоідзе "притримали" призначення керівника поліції на Черкащині

Укрінформ
Призначення Валерія Лютого керівником Головного управління Нацполіціїї у Черкаській області призупинено через необхідність проведення консультацій з громадськістю.

Таке рішення було прийнято за результатами обговорення цього питання міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим з головою Національної поліції Хатією Деканоідзе, повідомили у понеділок у Департаменті комунікації МВС України. 

«Вирішено призупинити дію наказу про призначення на посаду начальника ГУНП у Черкаській області полковника поліції Валерія Лютого для проведення консультацій», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що міністр внутрішніх справ і голова Нацполіції запрошують громадськість Черкащини для обміну думками з цього приводу, представлення позицій та висловлення аргументів, після чого і буде прийняте остаточне рішення про призначення керівництва ГУНП Черкаської області.

«МВС і Нацполіція наголошують, що не будуть піддаватися тискові і керуватися емоціями при прийнятті кадрових рішень, але, водночас, для них важлива співпраця із громадськістю і готовність прислухатися до аргументів», - підкреслюється в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 3 і 4 листопада активісти низки громадських організацій і представники політичних сил протестували проти призначення Лютого на посаду керівника ГУНП у Черкаській області та вимагали проведення прозорого конкурсу на цю посаду. Увечері 4 листопада під будівлею місцевого управління поліції учасники протестів палили шини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-