Смертельна ДТП у Харкові: водій іномарки ще в реанімації

Смертельна ДТП у Харкові: водій іномарки ще в реанімації

Укрінформ
Водій автомобіля Chevrolet Cruze, постраждалий 5 листопада внаслідок ДТП за участю маршрутного автобуса, в якому загинули троє пасажирів іномарки, як і раніше у реанімації міської лікарні швидкої допомоги.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів директор департаменту з питань інформації і зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"Стан водія авто Chevrolet Cruz, доставленого з множинними травмами до міської лікарні швидкої допомоги після ДТП за участю маршрутного автобуса, залишається стабільно тяжким", - відзначив Сидоренко.

За його словами, постраждалий як і раніше у реанімації.

"Розслідування за фактом смертельного ДТП триває. Проводяться експертизи, вивчається питання, яка відстань розділяла два види транспорту, коли водій іномарки повернув наліво попереду автобуса, хоча повинен був його пропустити", - пояснює старший інспектор відділу превентивної діяльності поліцейського главку в Харківській області підполковник Олег Никоненко.

За його словами, про силу зіткнення говорить той факт, що іномарка повністю спотворена: "Тіла з машини дістали співробітники МНС за допомогою спецінструментів".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 5 листопада близько 22:45 у житловому масиві Харкова зіткнулися маршрутний автобус "I-VAN" і авто Chevrolet Cruze. На момент ДТП в автобусі знаходилися 30 осіб. Троє пасажирів легковика 1996 року народження - однокласники - загинули на місці. До лікарні доставлено 10 осіб, всі вони отримали меддопомогу. У реанімації - 19-річний водій іномарки.

Зазначимо, що за останні дні у чотирьох ДТП в Харкові та області загинули сім осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-