АТО: 25 обстрілів за день, бойовики збільшили використання бронетехніки

АТО: 25 обстрілів за день, бойовики збільшили використання бронетехніки

Укрінформ
З опівночі і до 18 години вечора в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 25 випадків відкриття вогню по позиціях українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"На Маріупольському напрямку відбулось 19 обстрілів. В районах Новотроїцького та Гнутового противник використав стрілецьку зброю, гранатомети, кулемети, в Березовому і Широкіному - вогонь БМП", - йдеться у повідомленні.

Обстріли в Талаківці та Гнутовому тривали з мінометів калібру 82мм, поблизу Водяного і Мар'їнки - з мінометів калібру 120мм, наголосили у штабі.

Також зазначається, що поруч з Красногорівкою окрім мінометів бойовики вели вогонь з озброєння БМП.

"На Донецькому напрямку ворог 4 рази порушував режим тиші. Підрозділи Збройних Сил України в Авдіївці піддали обстрілам з гранатометів та кулеметів, а в Зайцевому - з мінометів 82 калібру, а в Луганському окрім гранатометів, противник застосував міномети обох калібрів та вогонь БМП", - йдеться у повідомленні штабу АТО.

На Луганському напрямку проти українських підрозділів зафіксовано дві збройні провокації. Зокрема, в районі Новоолександрівки бойовики задіяли кулемети великого калібру та гранатомети різних систем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-