На Закарпатті затримали 22 нелегалів із Південно-Східної Азії

На Закарпатті затримали 22 нелегалів із Південно-Східної Азії

Відео
Укрінформ
Співробітники Державної прикордонної служби України у взаємодії із словацькими колегами стали на заваді незаконному перетину державного корону великою групою нелегальних мігрантів із Південно-Східної Азії.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

За інформацією прес-служби ДПСУ, прикордонники відділу «Новоселиця» Чопського загону у п'ятницю виявили групу з 12 чоловіків та 4 жінок азіатської зовнішності, які намагалися у незаконний спосіб перетнути кордон. Їх затримали на відстані близько 200 м від лінії державного рубежу. 

Українські прикордонники підразу поінформували про це правоохоронців Словаччини та розпочали спільні пошукові заходи з метою виявлення інших організованих груп та недопущення незаконного перетину. Як результат, словацькі колеги неподалік кордону  затримали ще одну групу - з 6 чоловік.

Усі затримані документів при собі не мали, однак пояснили, що вони громадяни В’єтнаму, Афганістану, Ірану, Індії та Пакистану і планували незаконно потрапити до країн Євросоюзу.

Наразі 16 порушників доправлено до пункту тимчасового тримання Чопського загону. Тривають заходи щодо встановлення осіб затриманих та обставин правопорушення та складання відповідних процесуальних документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-