Поліція звільнила викрадену в Одесі жінку-підприємця

Поліція звільнила викрадену в Одесі жінку-підприємця

Укрінформ
Співробітники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Одеській області та Головного управління карного розшуку Національної поліції України здійснили 4 листопада успішну операцію зі звільненню 54-річної заручниці, за яку викрадачі вимагали викуп у 200 тисяч доларів.

Про це повідомила кореспондентові Укрінформу заступник керівника відділу комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України Анастасія Якубенко.

"Завдяки скоординованим діям оперативників кримінальної поліції Одеської області, яких очолював Вадим Могила, та київських розшуковців під загальним керівництвом першого заступника голови Національної поліції України Вадима Трояна сьогодні, 4 листопада, було встановлено місце перебування групи викрадачів 54-річної одеської підприємниці і звільнено заручницю. Стан потерпілої задовільний. Злочинців затримано у районі столичної Борщагівки", - зазначила Якубенко.

Наразі слідчі допитують п'ятьох осіб, одного донеччанина і чотирьох киян, які причетні до викрадення підприємниці.

Як повідомлялося, 54-річну автомобілістку злочинці викрали у середу близько 18 год. 30 хв., коли вона під'їхала на автомобілі до свого будинку в Мукачівському провулку Одеси. На парковці до неї в машину підсіли викрадачі й вирушили на її ж автомобілі Lexus у невідомому напрямку. Із заявою про викрадення до Приморського відділу поліції Одеси звернувся син заручниці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Свого часу підприємниця була помічницею народного депутата, відома також як фігурант кримінальної  справи про шахрайство, але уникла позбавлення волі брак доказів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-