АТО: Бойовики посилюють обстріли в районі Павлополя, Водяного та Красногорівки

АТО: Бойовики посилюють обстріли в районі Павлополя, Водяного та Красногорівки

Відео
Укрінформ
За минулу добу російсько-окупаційні війська 31 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 провокацій проти ЗСУ. В районі Талаківки противник використовував стрілецьку зброю, а в Широкиному та Лебединському – стрілецьку зброю, гранатомети і кулемети. Поблизу Павлопіля, Водяного та Красногорівки обстріли з боку бойовиків тривали з мінометів 82 та 120 калібрів. На цій ділянці ворог продовжує підсилювати інтенсивність вогню використовуючи гранатомети, кулемети та своїх снайперів", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку сталися 7 обстрілів. В Луганському російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів вогонь БМП, а в районі Авдіївки провокації проти сил АТО тривали з використанням мінометів обох калібрів, гранатометів різних систем, кулеметів, стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, в районі Сизого зі стрілецької зброї, в Оріховому – з мінометів калібру 82мм, а в районах Трьохізбенки, Станиці Луганської, Новозванівки та Новоолександрівки – з гранатометів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-