На Луганщині заочно судитимуть податківця з «ЛНР»

На Луганщині заочно судитимуть податківця з «ЛНР»

Укрінформ
Справу так званого заступника голови «Державного комітету податків та зборів» терористичної організації «ЛНР» направлено до суду.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

Як зазначається, громадянин України у лютому 2015 року ініціював та надав згоду на призначення його на посаду так званого заступника голови «Державного комітету податків та зборів» терористичної організації «ЛНР» та бере активну участь у діяльності структурного підрозділу вказаної терористичної організації.

У серпні 2015 року йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у діяльності терористичної організації), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

"Оскільки вказана особа переховується від органів слідства та суду, з метою ухилення від кримінальної відповідальності на тимчасово окупованій території Луганської області, її оголошено у розшук та, на підставі ухвали слідчого судді у кримінальному провадженні, здійснено спеціальне досудове розслідування, за результатами якого обвинувальний акт направлено до суду", - зазначили у прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-