У Чернігові хочуть скасувати концерт Потапа і Насті через

У Чернігові хочуть скасувати концерт Потапа і Насті через "незахищеність людей"

Укрінформ
Директор Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка Сергій Мойсієнко звернувся до організаторів туру Потапа і Насті з пропозицією відмінити запланований на 9 листопада концерт у Чернігові.

Про це Мойсієнко повідомив кореспондентові Укрінформу.

"Я звернувся до організаторів з пропозицією відмінити концерт Потапа й Насті, зважаючи на наслідки, які викликав приїзд Світлани Лободи у Чернігів. Мене бентежить незахищеність людей, які приходять до нас відпочити, послухати концерт у піднесеному настрої", - сказав Мойсієнко.

Наразі директор із правоохоронцями підраховує збитки, завдані театру в день концерту Лободи в Чернігові 1 листопада. Так, від червоної фарби, яку активісти розлили на купюри російських рублів перед театром, постраждали килими всередині. Попередньо Мойсієнко оцінює збитки в 30 тис. грн.

Як повідомляв Укрінформ, концерт Світлани Лободи у Чернігові супроводжувала акція громадських активістів. Вони протестували проти запрошення у в місто артистів, які під час російської агресії на сході України активно гастролюють Росією, заробляючи, на їх думку, "криваві гроші". Відтак, активісти розсипали перед театром муляжі російських рублів та облили їх червоною фарбою, а публіку пропустили "коридором ганьби". Коли це не допомогло, в поліцію надійшло хибне повідомлення про замінування драмтеатру. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Ще до приїзду Лободи в Чернігів активісти зверталися до влади та директора драмтеатру з проханням скасувати концерти Лободи, а також Потапа і Насті в Чернігові. Реакції, кажуть, не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-