На Львівщині відкрили завод комплектуючих для Audi та Volkswagen

На Львівщині відкрили завод комплектуючих для Audi та Volkswagen

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко взяв участь у відкритті на Львівщині заводу "Бадер Україна", який займається виробництвом комплектуючих для німецьких автомобілів Audi та Volkswagen.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

Глава держави поспілкувався з виробниками та назвав відкриття цього підприємства «яскравим символом відродження України». 

«Символічний факт, що сьогодні ми відкриваємо нове виробництво, є черговим доказом того, що ми з вами на правильному шляху», - підсумував Президент та подякував за працю і підтримку, наголосивши на їх особливій важливості «у ці важкі часи». 

"Всі думають, що Audi і Volkswagen виробляються в Німеччині. Але вони помиляються - левова частка внеску в їх виробництво належить Україні. Один з таких заводів ТОВ "Бадер Україна" відкриваємо сьогодні на Львівщині", - йдеться у повідомленні Президента у Facebook.

Як повідомлялося, сьогодні у Львові відкрився XVI Міжнародний економічний форум. Планують, що упродовж двох днів його відвідає близько 1000 учасників, серед яких керівництво держави та області, іноземні інвестори, підприємці, дипломати, представники міжнародних фондів, бізнес-асоціації та банків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-