Адвокат Александровської стверджує, що у слідства немає доказів

Адвокат Александровської стверджує, що у слідства немає доказів

Укрінформ
Слідство за п'ять місяців не знайшло доказів провини екс-нардепа від КПУ Алли Александровської, підозрюваної в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Про це розповів кореспондентові Укрінформу адвокат Александровської Олександр Постернак.

"За п'ять місяців з початку слідства у справі Александровської ніяких доказів її причетності до злочину за ст.110, пов'язаного з посяганням на територіальну цілісність і недоторканність України, зокрема, закликів, нема попри те, що прокурори під чесне слово говорили, що мають такі. Цю статтю необхідно виключити за відсутністю складу злочину", - зазначив адвокат.

Захист вже звернувся з відповідною заявою до Генпрокуратури: "Заяву передано в прокуратуру Харківської області на розгляд".

"Слідству необхідно провести розслідування для встановлення, чи мав місце злочин за ст. 369, пов'язаний з наданням неправомірної вигоди, і чи має до цього відношення сама Александровська, яка свою вину заперечує", - додав адвокат.

За його словами, зараз Александровська знаходиться під цілодобовим домашнім арештом з електронним браслетом: "З дозволу слідчого, вона може вийти з дому до лікарні або амбулаторії, а також за продуктами".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 27 жовтня Апеляційний суд Харківської області відмовив в апеляції екс-нардепу від КПУ Аллі Александровській про скасування запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту і продовжив його до 21 грудня.

13 жовтня Київський райсуд Харкова змінив запобіжний захід для Александровської: з СІЗО її перевели під цілодобовий домашній арешт з браслетом.

Як стверджує слідство, в червні Александровська разом з оголошеним в розшук сином Олександром намагалася підкупити депутатів Харківщини для прийняття звернень до парламенту і до Президента щодо змін до Конституції щодо федералізації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-