Доба в АТО: бойовики застосовують міномети, ствольну артилерію та

Доба в АТО: бойовики застосовують міномети, ствольну артилерію та "Гради"

Укрінформ
За минулу добу бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на Маріупольському напрямку відбулось 26 випадків порушення режиму припинення вогню. В Павлополі проти сил АТО бойовики застосували гранатомети, а в районі Мар’їнки - озброєння БМП, БТР, гранатомети і стрілецьку зброю. Поблизу Широкіного, Тарамчука, Гнутового, Талаківки та Красногорівки обстріли укріплень Збройних Сил України тривали з мінометів калібрів 82мм та 120мм. На цих ділянках оборони ворог посилював інтенсивність обстрілів гранатометами, кулеметами великого калібру, стрілецькою зброєю.

На Донецькому напрямку відбулось 8 випадків відкриття вогню в бік українських позицій. По захисниках Новгородського обстріли тривали з кулеметів та гранатометів, а в Троїцькому окупанти порушили режим тиші з озброєння БМП, стрілецької зброї. В Авдіївці бойовики вкотре застосували міномети калібрів 82 мм та 120 мм.

На Луганському напрямку зафіксовано 13 провокацій проти сил АТО. В напрямку Новоолександрівки та Новозванівки російсько-окупаційні війська використовували гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю, а в Станиці Луганській – вогонь БМП, гранатометів та мінометів 82 калібру. По позиціях українських воїнів в Оріховому противник використав ствольну артилерію калібру 122 мм, а в Кримському – міномети 82 мм та 120 мм, ствольну артилерію калібрів 122 та 152мм, реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град», повідомили в штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-