У Дніпрі відкрили спільний сервіс МВС та мерії

У Дніпрі відкрили спільний сервіс МВС та мерії

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відкрив у Дніпрі спільний сервісний центр МВС та Дніпровської міськради. Дніпро став другим, після Києва, містом, де створено оновлений сервісний центру МВС. Разом з тим, тут надаватимуться й адміністративні послуги.

Сервісний центр розташований в одному з торговельних комплексів Дніпра на другому поверсі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це другий сервісний центр, який ми відкриваємо за дев'ятимісячною програмою повної заміни МРЕО по країні і відкриття сервісних центрів. До літа наступного року ми проведемо повну заміну МРЕО, скрізь буде такий європейський сервіс, а поки що це другий сервіс. До кінця року ми також відкриємо оновлені сервіс-центри ще в п'яти містах, можливо, не всі вони будуть мати таку комбінацію як у Дніпрі», - зазначив Аваков.

Він зауважив, що серед основних переваг сервісного центру МВС нового зразка є сучасні технології, наявність електронної черги, система прозорих кабінетів та спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал.

«В сьогоднішньому сервісному центрі нарівні з досвідченими співробітниками, які пройшли атестацію, працюють люди, котрих відібрала серйозна комісія, було 60 чоловік на місце», - зазначив Аваков. 

Як розповів керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, у Дніпрі запускається пілотний проект оцінки якості роботи адміністраторів сервісних центрів МВС. Це допоможе відслідковувати ефективність роботи персоналу та враховувати побажання. Сервісний центр МВС надаватиме платні та безоплатні послуги, що належать до компетенції міністерства, це видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, замовлення та видача номерних знаків. Проходження документообігу для водіїв буде набагато легшим і швидшим, бо наприклад, документи подаються в одне вікно, тут таки можна зробити фото на посвідчення водія і скласти екзамен у екзаменаційному класі.

Водночас Дніпровський центр надання адмінпослуг буде надавати послуги з реєстрації земельних ділянок, отримання витягів з ДЗК, реєстрації речових прав на нерухоме майно, декларацій у сфері містобудування та інші.

Арсен Аваков звернув увагу на те, що вперше спрацювала філософія, що "ми з повагою ставимося не до державних інститутів, які з різних причин не можуть працювати спільно, а з повагою ставимося до людини, яка має прийти в одне місце, заплатити і отримати спектр послуг".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-