Суд відправив на два місяці в СІЗО підозрюваних у вбивстві професора і його сина

Суд відправив на два місяці в СІЗО підозрюваних у вбивстві професора і його сина

Укрінформ
Київський райсуд Харкова відправив на два місяці в СІЗО без права на заставу затриманих раніше трьох підозрюваних у вбивстві професора одного з НДІ і його сина.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Судове рішення ухвалено минулої п'ятниці, 28 жовтня, за наполяганням прокуратури. Трьом підозрюваним - жінці та двом чоловікам - обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави", - зазначила Дубовик.

Як повідомляв Укрінформ, 3 жовтня в мікрорайоні П‘ятихатки знайдено тіла 58-річного професора харківського НДІ і його 35-річного сина. Через три тижні правоохоронці встановили і затримали трьох підозрюваних: 54-річну жінку, яка була часто вдома у професора і знала про наявні в будинку гроші, а також її 23-річного співмешканця і 20-річного знайомого. Зловмисники планували, що жінка зайде "в гості" до чоловіка і через якийсь час піде, не закривши двері. У цей час хлопці мали увійти і напасти на власника. Але все пішло не так, як було задумано. Хлопці в масках, причому в одного з них був пістолет, увірвалися в квартиру, зв'язали господаря скотчем, почали бити і вимагати гроші. Під час бійки один із зловмисників схопив чоловіка за шию і задушив. Коли з іншої кімнати вибіг його син, бійка продовжилася, сина теж зв'язали і задушили. Потім зловмисники забрали з квартири 8000 дол., ноутбук і телефон, вже на вулиці поділили здобич і розійшлися.

Слідство проводиться за статтею "Умисне вбивство" з максимальною санкцією довічного позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-