Миколаївські десантники повернулися з АТО без втрат

Миколаївські десантники повернулися з АТО без втрат

Укрінформ
Підрозділи 79 окремої десантно-штурмової бригади, які рік виконували бойові завдання в зоні АТО, повернулися в пункт постійної дислокації до Миколаєва.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в прес-службі бригади.

«Особовий склад підрозділів 79 окремої десантно-штурмової бригади виконав поставлені завдання на «відмінно» і прибув в пункт постійної дислокації до Миколаєва. Ми нагородили особовий склад за виконання поставлених бойових завдань. Сьогодні ж військовослужбовці будуть звільнені по демобілізації, але багато хто з хлопців залишаться на контракті і будуть далі продовжувати службу в рядах 79 бригади», - сказав командир бригади полковник Валерій Курач.

За його словами, бригада повернулася без втрат, відслуживши рік у зоні АТО. Кращі бійці отримали відзнаки та годинники за хорошу службу.

"Розвідка доповідала про випадки дезертирства з боку ворога, коли він дізнавався, що зараз підійде 79 бригада. Це стосується усіх українських десантників. Коли бойовики дізнавалися, що йдуть наші десантники, у них настрій різко подав", - сказав відомий волонтер, радник Президента Юрій Бірюков, який опікується бригадою.

Фото: Depo.Миколаїв

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-