Поліція просить Мішеля Терещенка підтвердити дозвіл на

Поліція просить Мішеля Терещенка підтвердити дозвіл на "мандрівне сміття"

Укрінформ
Сумські правоохоронці направили меру Глухова Мішелю Терещенку звернення з приводу відходів, які у двох сміттєвозах намагалися ввезти до міста зі Львова.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила керівник сектору комунікацій головного управління Нацполіції у Сумській області Ельвіра Біганова.

"Поліцейські подію зареєстрували і проводять перевірку, в рамках якої вже підготовлено звернення до мера міста Глухів з проханням роз’яснити ситуацію та повідомити про відповідне рішення відвантажувати львівське сміття на місцевому сміттєзвалищі. Самі ж сміттєвози поліцейські супроводили за межі області”, - зазначила Біганова.

Як раніше повідомлялося, у ніч з 29 на 30 жовтня  два вантажних автомобілі МАН намагалися ввезти на територію Глухова 100 тонн відходів зі Львівської області. Однак їх потраплянню до міста запобігла місцева поліція. Зі слів водіїв, в причепах начебто знаходилась макуха – пресоване насіння соняшника. Однак після того, як на місце була викликана слідчо-оперативна група,  водії зізналися, що перевозили відходи та звичайне сміття.

В товаро-транспортній накладній було зазначене лише  місто-відправник  та місто, де автівки повинні бути розвантажені – „Глухів, Сумська область”.

Мер Глухова Мішель Терещенко має повернутися до Глухова 31 жовтня після «медового місяця», який провів із новою дружиною на пляжах Маямі (США).

Минулого тижня Глухів потрапив у поле зору всеукраїнських ЗМІ у зв’язку із неприйнятними умовами розміщення бійців 58-ої бригади, які прибули сюди на місце постійної дислокації  із зони АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-