В

В "ЛНР" вибухнув склад боєприпасів - ЗМІ

Укрінформ
В окупованому Первомайську на Луганщині на території індустріально-педагогічного технікуму (колишнє ПТУ № 31) стався вибух складів з боєкомплектом.

Про це повідомляє glavred.info.

В результаті вибуху знищено комплекс радіоелектронної боротьби Р-330 «Житель».

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права справа», на території технікуму розміщений комплекс Р-330 «Житель», призначений для виявлення, пеленгування і радіоподавлення мобільних станцій систем рухомого супутникового зв’язку типу Inmarsat і Iridium, виявлення, пеленгування і радіоподавлення базових станцій систем стільникового зв’язку стандарту GSM 1900, а також радіоподавлення навігаційної апаратури споживачів систем супутникового зв’язку NAVSTAR (GPS).

Гуртожиток навчального закладу перетворено в казарму, і в ній базуються підрозділи зі складу окремої роти радіоелектронної боротьби і підрозділи 6-го окремого механізованого полку 2-го армійського корпусу «народної міліції ЛНР».

За попередньою інформацією, комплекс Р-300 «Житель» у результаті вибуху складів бойовиків з боєкомплектом знищений.

Офіційні представники «ЛНР» не коментують інформацію про розміщення складів з боєкомплектом і важкої техніки на території навчального закладу Первомайська, а також не повідомляють про втрати в живій силі в результаті вибуху. Подібна поведінка представників «народної міліції ЛНР» пояснюється тим, що особовий склад окремої роти радіоелектронної боротьби – це кадрові військовослужбовці ЗС РФ, зазначає видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-