На Сумщині перевізники намагалися видати 100 тонн «львівського» сміття за макуху

На Сумщині перевізники намагалися видати 100 тонн «львівського» сміття за макуху

Укрінформ
Сумська поліція стала на перепоні незаконному ввезенню на територію Глухівського району близько 100 тонн відходів, які ввозилися сюди із заходу України.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила керівник сектору комунікацій головного управління Нацполіції у Сумській області Ельвіра Біганова.

„Близько 12-ї години ночі працівники поліції, які несли службу на автодорозі Київ - Кіпті – Бачівськ, помітили два вантажних автомобілі МАН, що прямували в бік Глухова. Це викликало підозри щодо їх вантажу. Поліцейські наздогнали транспортні засоби та попросили у водіїв документи, яких у них не виявилось. Зі слів чоловіків, в причепах начебто знаходилась макуха – пресоване насіння соняшника. Після того, як на місце була викликана слідчо-оперативна група, останні таки зізнались – перевозили відходи та звичайне сміття», - розповіла Біганова, посилаючись на начальника Глухівського відділу поліції Андрія Сердюка.

За його словами, в товаро-транспортній накладній було зазначене лише місто-відправник  та місто, де автівки повинні бути розвантажені – „Глухів, Сумська область”.

„Зі слів водіїв – вони лише наймані перевізники, а в Глухові їх повинна була зустріти людина і надати подальші вказівки щодо вантажу”, - цитує керівник сектору комунікацій Сердюка.

В поліції подію зареєстрували і проводять перевірку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-