АТО: Бойовики накрили Авдіївку з артилерії 122 калібру

АТО: Бойовики накрили Авдіївку з артилерії 122 калібру

Укрінформ
З початку доби бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО. 

"З опівночі і до 18 години вечора в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовані 32 випадки відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні.

Так, на Маріупольському напрямку сталися 17 обстрілів. В районі Мар’їнки використовувалася стрілецька зброя та кулемети великого калібру. По захисниках Лебединського, Талаківки, Широкиного, Гнутового і Водяного ворог застосовував міномети калібру 120 мм, а поблизу Красногорівки та Троїцького - міномети калібру 82 мм та ствольну артилерію 122 калібру.

На Донецькому напрямку зафіксовано 9 обстрілів українських позицій. Зокрема, в Світлодарську укріплення військових частин було піддано обстрілам з кулеметів та стрілецької зброї, а в Артемовому – з мінометів 120 калібру. В районі Авдіївки разом зі ствольною артилерією калібру 122 мм бойовики використали проти Збройних Сил України міномети обох калібрів, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку сталися 6 збройних провокацій. Проти сил АТО в Богуславському ворог вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в Новозванівці, окрім стрілецької зброї та гранатометів, бойовики неодноразово застосовували міномети 82 калібру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-