Гройсман відзначив успіхи Шишацької громади на Полтавщині

Гройсман відзначив успіхи Шишацької громади на Полтавщині

Фото
Укрінформ
Вже більше року минуло з часу утворення Шишацької ОТГ, яка є однією з найбільших сільських громад України. 

Про це нагадав у на своїй сторінці у Фейсбуці Прем'єр-мінстр Володимир Гройсман

"За цей короткий час була проведена колосальна робота – на сьогодні бюджет ОТГ складає понад 100 млн грн, з яких власні надходження складають 52,3 млн грн, що на 18,3% перевищує запланований показник. Також було урегульоване питання придбання майна та обладнання, укладено договори на придбання житлово-комунальних послуг і використання комунального майна", - написав Гройсман.

За словами Прем'єра, він неодноразово наголошував, що "успіх громади напряму залежить від того лідерства, яке повинні проявити мешканці громади і старости". "Саме вони найкраще розуміють, які є потреби і на що потрібно витратити зароблені кошти. Завдяки їхній роботі вдалось використати вагомий фінансовий ресурс на розвиток інфраструктури населених пунктів і створення нових робочих місць. Пам’ятаю, як у вересні інспектував дороги на Полтавщині і перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький ставив у приклад Шишацьку ОТГ як одну з найбільш успішних ОТГ, яка виділила значні кошти на ремонт доріг", - додав глава уряду

Він підкреслив, що вірить у те, що між всіма ОТГ в Україні існує здорова конкуренція за успіх у розвитку своєї громади. "Це допомагає кожній з них рухатись уперед і розвиватись, а завдяки цьому успішною стане вся Україна", - підсумував Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-