У ДТП на Житомирщині загинули двоє водіїв, підліток у реанімації

У ДТП на Житомирщині загинули двоє водіїв, підліток у реанімації

Укрінформ
На 123 км міжнародної автодороги Київ-Ковель-Ягодин, між селами Йосипівка та Шевченкове, що на Житомирщині, зіштовхнулися Skoda Octavia та Hyundai Accent. Водії автомобілів загинули на місці ДТП.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

"Встановлено, що на автошляху відбулося зіткнення автомобілів "Skoda Octavia", під керуванням 41-річного жителя м. Овруча, який рухався у напрямку м. Києва, та "Hyundai Accent", під керуванням 43-річного жителя м. Дніпро, який рухався у напрямку м. Коростеня. Унаслідок ДТП водії автомобілів загинули на місці події. Пасажир автомобіля "Hyundai Accent", 12-річний житель Київської області, із тілесними ушкодженнями був госпіталізований до реанімаційного відділення Малинського МРТМО", - йдеться у повідомлення.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування  причин та обставин події.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Коростені, що на Житомирщині, на 157 км траси Київ - Ковель 24 жовтня сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув водій вантажівки Renault, який заснув за кермом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-