Поліція ліквідувала наркомагазин на Запоріжжі

Поліція ліквідувала наркомагазин на Запоріжжі

Відео
Укрінформ
Співробітники  Департаменту протидії наркозлочинності в Запорізькій області викрили інтернет-магазин з продажу психоактивних речовин.

Про це повідомляє Департамент протидії наркозлочинності Національної поліції України.

«Організував злочинний бізнес 26-річний уродженець Київської області. Він долучив до протиправної діяльності свого 19-річного брата та ще чотирьох знайомих. Замовлення дилери отримували через сервіси «всесвітнього павутиння», а розрахунок за збут вели в популярній криптовалюті. У групі існував чіткий розподіл обов'язків - організатор виконував функції постачальника психотропів з європейських країн, решта займалася прийомом замовлень та реалізацією товару», - йдеться у повідомленні.

Загалом у фігурантів вилучено 340 г амфетаміну, 78 одиниць «екстазі», 50 г метамфетаміну, 30 г психотропу «а-PVP», що є основою для так званих курильних сумішей, 800 г елітних сортів марихуани. Крім того, у наркоторговців виявлено  комп'ютерну техніку, електронні носії інформації, банківські картки, мобільні телефони, за допомогою яких велась кримінальна діяльність. Також вилучено накладні, що підтверджують відправлення «продукції».

За цінами «чорного» ринку вартість вилучених наркотиків становить 350 тис. грн.

Відносно членів угруповання відкрито кримінальне провадження за збут наркотичних засобів і психотропних речовин (ст. 307 КК України). Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-