Луганський регіональний форум

Луганський регіональний форум "Зміни в 3D" розпочався в Сєверодонецьку

Укрінформ
Сьогодні в Сєверодонецьку розпочався ініційований Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією форум, що об'єднує бізнесові, громадські та міжнародні організації.
Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.
«Луганщина проводить цей захід вперше після чотирирічної перерви. Метою даною форуму ми вважаємо сприяння плідній співпраці між діловими колами та громадськими асоціаціями. Хочу підкреслити, влада цього разу тільки сприяє й ініціює, але ми відмовились від адміністративного втручання в ці процеси», - зазначив у вітальній промові голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.
У рамках форуму планується підписати чотири меморандуми про співпрацю між Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією та різними організаціями, зокрема державним концерном «Укроборонпром».
До речі, керівник ПрАТ «Імпульс» (м.Сєверодонецьк), яке спеціалізується на випуску автоматичних систем управління для атомних електростанцій та залізниці Володимир Єлісеєв уже повідомив про перемовини з представниками «Укроборонпрому».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-