ДТП у Борисполі: патрульні допомогли жертві наїзду і затримали водія-втікача

ДТП у Борисполі: патрульні допомогли жертві наїзду і затримали водія-втікача

Укрінформ
Патрульний екіпаж поліції у Борисполі серед ночі помітив на узбіччі дороги жінку, яку збив автомобіль. Підозрюваного затримали через 40 хвилин.

Про це повідомляє Патрульна поліція України на своїй сторінці у Facebook

"Серед ночі на узбіччі лежить жінка — патрульний екіпаж помітив це на Лютневій вулиці. Охоронці порядку наблизились до неї та побачили, що вона травмована. Громадянка повідомила: "Мене збив автомобіль". З її слів, це сталось, коли вона йшла пішохідним переходом. Патрульні викликали швидку. Доки вона їхала, полісмени надали жінці домедичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Інспектори оглянули місце, на якому трапилась ДТП, та виявили номерний знак, що міг відпасти під час зіткнення. Орієнтування оперативно передали всім екіпажам.

Приблизно за 40 хвилин знайшли припаркований BMW, що підійшов за орієнтуванням. Незабаром з'явився підозрюваний водій. Охоронці порядку затримали його та викликали слідчо-оперативну групу.

Зі слів водія, дівчина опинилась на пішохідному переході раптово - не встиг загальмувати. А швидку не викликав, бо злякався відповідальності.

Медики діагностували у потерпілої численні травми. Всі інші обставини встановлять слідчі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-