Без газу сидить уже не лише Генічеськ, а й сусіднє село

Без газу сидить уже не лише Генічеськ, а й сусіднє село

Укрінформ
На Херсонщині через різке падіння тиску у місцевому магістральному газопроводі зростає кількість відключених від газопостачання жителів - без газу тут перебувають вже 2,5 тис. абонентів.

Про це  кореспонденту Укрінформу розповіла  прес-секретар ПАТ "Херсонгаз" Наталія Пятниченко.

"У Генічеському районі, за даними на 27 жовтня, через різке падіння тиску у магістральному газопроводі без газу перебувають 2510 абонентів. Вчора таких абонентів було 2099. Це жителі міста Генічеськ, а також села Щасливцеве", - розповіла Пятниченко.

Що ж до села Стрілкове, поблизу якого видобувають природний газ, то у цьому населеному пункті потрібний тиск у магістральному газопроводі наразі зберігається і відключених від газопостачання абонентів на даний час немає, зазначила вона.

Станом на 24 жовтня 2016 року у Генічеському районі через різке падіння тиску у місцевому магістральному газопроводі захисними запобіжними системами були автоматично відключені від газопостачання, за даними ПАТ "Херсонгаз", загалом 665 абонентів. Це були виключно жителі міста Генічеськ.

Як повідомляв Укрінформ, з посиланням на Генічеського міського голову Олександра Тулупова, у Генічеську через падіння тиску у місцевому магістральному газопроводі під кінець дня 23 жовтня 14 багатоповерхових будинків залишилися без газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-