На Одещині BMW влетів у

На Одещині BMW влетів у "Москвич", двоє загиблих

Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції ведуть розшук водія автомобіля BMW X5, з вини якого сталося зіткнення з автомобілем "Москвич". Внаслідок аварії дві особи загинули, трьох потерпілих госпіталізовано. Втікаючи з місця події, водій BMW X5 поранив ножем одного зі свідків аварії.

Про це повідомила кореспондентові Укрінформу речниця Патрульної поліції Одеси Алла Марченко.

"Зіткнення автомобілів BMW X5 та "Москвич" сталося 26 жовтня о 21 год. 30 хв. на перехресті вулиць Преображенської та Великої Арнаутської, внаслідок чого BMW відкинуло на зупинку громадського транспорту. Згідно з показами свідків, BMW рухалася з великою швидкістю на червоний сигнал світлофора. У результаті ДТП водій і пасажир «Москвича» загинули, госпіталізовано також трьох потерпілих від наїзду автомобіля BMW, що були на зупинці", - зазначила Марченко.

За її словами, "водій і пасажир автомобіля BMW втекли з місця події, при цьому водій, що був, за показами очевидців, у нетверезому стані, завдав удар ножем свідкові, який намагався його затримати. Правоохоронці розшукують  водія і пасажира автомобіля BMW".

Під час огляду залишеної іномарки правоохоронці виявили у ній пістолет «Форт-12», який було викрадено у Києві, а також документи водія.

За даними поліції, у результаті наїзду одна з постраждалих отримала закритий перелом стегна, перелом гомілки, травми живота та грудної клітки, а два чоловіки зазнали значних травм ніг - в обох травматичні ампутації ніг в районі гомілок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-