Бойовики 3,5 години обстрілювали Мар'їнку

Бойовики 3,5 години обстрілювали Мар'їнку

Фото
Укрінформ
25 жовтня бойовики 3,5 години обстрілювали Мар'їнку.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"25 жовтня о 19.05 черговий обстріл з боку незаконних збройних формувань ОРДО змусив знову здригнутися мешканців Мар’їнки. Ворог упродовж 3,5 годин гатив по населеному пункту з мінометів калібром 120 мм та 82 мм, ручних протитанкових гранатометів, різноманітних систем стрілецької зброї, зокрема великого калібру. Обстрілювали вони місто з напрямку селища Трудівські Петровського району Донецька, йдеться в повідомленні.

Як зазначається, спостережна група української сторони СЦКК за повідомленням місцевого підрозділу ДСНС України прибула на місце події і зафіксувала наслідки тривалого обстрілу, який призвів до значних збитків, завданих майну мешканців приватного сектору.

Так, по вулиці Петра Карпова від розриву боєприпасу імовірно від РПГ-18 та влучань куль від стрілецької зброї великого калібру на одному з подвір’їв зайнялась пожежа. 

А по вулиці Шевченка ушкодження отримали 5 маєтків. Міна калібром 120 мм, яка розірвалася посередині вулиці, наробила чималої шкоди. Уламки, що розлетілися майже в усі боки, посікли паркани, стіни та вікна навколишніх будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-