У Харкові поховали екс-начальника колонії, де сиділа Тимошенко

У Харкові поховали екс-начальника колонії, де сиділа Тимошенко

Укрінформ
Колишній начальник Качанівської жіночої виправної колонії №54, де свого часу відбувала термін екс-прем'єр України Юлія Тимошенко, який наклав на себе руки, похований на одному з харківських кладовищ.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник прес-служби Управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області Ольга Кузнєцова.

"Полковник Іван Анатолійович Первушкін похований на одному з харківських кладовищ. У церемонії взяли участь ветерани і чинні співробітники служби", - зазначила Кузнєцова.

Кузнєцова, за її словами, просить журналістів "не робити піар на смерті шанованої людини".

Як повідомляв раніше Укрінформ із посиланням на відділ комунікацій поліцейського главку в Харківській області, ввечері 23 жовтня в гаражі в селищі Березівське під Харковом виявлено тіло 55-річного чоловіка. Під час виїзду на місце події вилучено травматичний револьвер, який належав загиблому. Випадок кваліфіковано як самогубство.

25 жовтня джерело в правоохоронних органах підтвердило, що загиблий - полковник Первушкін. У мережі з'явилася інформація, що у Первушкіна було онкологічне захворювання.

У вересні 2012 року начальник Качанівської колонії полковник Іван Первушкін звільнився за вислугою років - через дев'ять місяців після того, як в колонію доправили Юлію Тимошенко.

11 жовтня 2011 року Печерський райсуд Києва засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за укладання газових контрактів з Росією в 2009 році, а вже в грудні Тимошенко була етапована з Київського СІЗО в Качанівську колонію №54 у Харкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-