Губернатор Миколаївщини більше не дозволить форумів «Українського вибору»

Губернатор Миколаївщини більше не дозволить форумів «Українського вибору»

Укрінформ
Голова  Миколаївської ОДА пообіцяв більше не допустити «сепаратиських форумів» на Миколаївщині.

Так прокоментував сьогоднішні події з «Південним форумом», організованим у приміщенні ОДА прихильниками «Українського вибору» Віктора Медведчука губернатор Миколаївщини Олексій Савченко.

«Щодо сьогоднішнього інциденту у приміщені обласної ради: доки я працюю в ОДА – на Миколаївщині сепаратистам не буде місця! Не для цього ми виходили на Майдан, не для цього ми воювали», - сказав Савченко.

За його словами, господарем приміщення, де знаходиться ОДА, є обласна рада. До голови облради Вікторії Москаленко напередодні надійшов лист з проханням про проведення форуму у їдальні, але вона відмовила.

Наразі залишається незрозумілим, чому прихильники «Українського вибору» все-таки зібралися, і хто їх туди пропустив. За однією з версій, оскільки вхід до цього закладу вільний, то на людей, які проходили повз охорону, ніхто не звернув уваги.

Як уже повідомляв Укрінформ, вранці 26 жовтня у Миколаєві активісти з ВО «Свобода», ГК «Азов» та ГО "Правий сектор" намагалися прорватися до їдальні, яка знаходиться в приміщенні ОДА, де зібралися учасники «Південного форуму», організованого прихильниками «Українського вибору» Віктора Медведчука. Між двома групами людей став кордон поліції в повній амуніції і зі зброєю.

Поліція не допустила сутичок. Все закінчилося словесною перепалкою. Форум також зірвався.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-