Екс-начальник Качанівської колонії застрелився - джерело

Екс-начальник Качанівської колонії застрелився - джерело

Оновлено
Укрінформ
Колишній начальник Качанівської жіночої виправної колонії №54, де свого часу відбувала термін екс-прем'єр України Юлія Тимошенко, наклав на себе руки.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомило джерело в правоохоронних органах.

"Це сталося позавчора. Тіло Івана Первушкіна виявила його дружина, поруч лежав травматичний револьвер", - відзначило джерело.

Водночас, у відділі комунікацій поліцейського главку в Харківській області розповіли, що триває перевірка за фактом самогубства 55-річного чоловіка.

"Встановлено, що увечері 23 жовтня в гаражі в селищі Березівське під Харковом виявлено тіло чоловіка. При виїзді на місце події вилучено травматичний револьвер, який належав загиблому. Подію кваліфіковано як самогубство", - відзначили у відділі, не називаючи імені загиблого.

У відділі не прокоментували інформацію, що з'явилася в мережі, що у Первушкіна було онкологічне захворювання.

Як повідомляв раніше Укрінформ, у вересні 2012 року начальник Качанівської колонії полковник Іван Первушкін звільнився за вислугою років - через дев'ять місяців після того, як в колонію доставили Юлію Тимошенко. За цей час з боку адвокатів засудженої зареєстровані скарги на умови перебування в колонії і дії начальника колонії і його заступників.

11 жовтня 2011 року Печерський райсуд Києва засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за укладення газових контрактів з Росією в 2009 році, а вже в грудні Тимошенко було етаповано із Київського СІЗО до Качанівської колонії №54 в Харкові.

22 лютого 2014 року Рада ухвалила постанову про звільнення Тимошенко.

Фото: Politrada.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-