У Генічеську знайшли винних у зриві газопостачання до міста

У Генічеську знайшли винних у зриві газопостачання до міста

Укрінформ
У виникненні у місті Генічеськ з початком опалювального сезону 2016-2017 років гострої проблеми з газом через падіння його тиску у місцевому магістральному газопроводі винна компанія, яка займається видобуванням газу на Стрілковському родовищі Генічеського району і постачанням його до міста Генічеськ.

Про це заявив у вівторок у розмові з кореспондентом Укрінформу голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов.

"У ситуації, що склалася на даний час із газопостачанням міста Генічеськ винна компанія "Пласт". На засіданні оперативного штабу, що відбулося вчора у Генічеську, було вирішено звернутися з даного питання до Кабінету міністрів України. Ця компанія більше не повинна займатися газопостачанням Генічеського району", - розповів Воробйов.

За його словами, в Україні є вітчизняні компанії, які можуть видобувати газ на Стрілковському родовищі та постачати його в регіон. Представник однієї з таких компаній вчора взяв участь у засіданні оперативного штабу в Генічеську, зазначив голова РДА.

Як повідомляв Укрінформ, з посиланням на Генічеського міського голову Олександра Тулупова, у Генічеську через падіння тиску у місцевому магістральному газопроводі під кінець дня 23 жовтня 14 багатоповерхових будинків залишилися без газу. У понеділок ввечері газопостачання було відновлене, але у вівторок зранку знову перерване через зниження тиску у газопроводі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-